Elérhetőségek

Büki Testedzők Köre

9737 Bük,
Eötvös utca 7
Telefon: 36303778254
E-mail küldése

2018. október 24., 18:24Bükfürdő Kupa - asztalitenisz

Országosan is kiemelkedő az érdeklődés az október 20 - 21-i asztalitenisz versenyünk iránt.

A Magyar Asztalitenisz Szövetség idén is méltónak találta szakosztályunkat arra, hogy megrendezhessük hazánk egyik legrangosabb asztalitenisz utánpótlás versenyét, amit az elmúlt évekhez hasonlóan BÜKFÜRDŐ KUPAnéven bonyolítunk le.

Országosan is kiemelkedő az érdeklődés az október 20 - 21-i asztalitenisz versenyünk iránt.

 

A Magyar Asztalitenisz Szövetség idén is méltónak találta szakosztályunkat arra, hogy megrendezhessük hazánk egyik legrangosabb asztalitenisz utánpótlás versenyét, amit az elmúlt évekhez hasonlóan BÜKFÜRDŐ KUPA néven bonyolítunk le.

 

Az idei versenyt több szempontból is fokozott érdeklődés kíséri. A 2018. október 20 - 21-én megrendezésre kerülő viadal idén kereken a 20. alkalommal kerül Bükön megszervezésre és e jubileum okán a verseny nagyobb szabásúnak ígérkezik, mint eddig bármikor.

 

 A beérkezett nevezések alapján a két napban - az egész országból, Nyíregyházától Pécsig - 41 sportegyesület 203 versenyzője lép asztalhoz sportcsarnokunkban, ahol összesen 8 versenyszámban: U11-es, U13-as korosztályú újonc kategóriában, serdülő korosztályban, fiú és lány, egyéni és páros versenyszámokban mérik össze tudásukat az ország legügyesebb fiatal asztaliteniszezői. A versenyt két napon keresztül 16 asztalon délelőtt 10 órától este 21 óráig rendezzük, ahol pl. csak az U13-as kategóriában 99 fiú és 46 lány indul!

 

A viadal legnagyobb jelentőségét számunkra mégis az a tény adja, hogy a Vas megyei szakosztályok közül a bükiek neveztek legtöbben: kilenc, saját nevelésű büki fiatal sportoló is megpróbálja majd tudása legjavát adni e két napon, mégpedig Kovács Áron, Krucsó Marcell, Nagy Erik, Németh Ákos, Orosz Kolos, Pál Barnabás, Szeli Bertalan, Torkos Domonkos és Koósz Karina. Szakosztályunk ezen a hazai versenyen kezdi el leszüretelni az elmúlt három esztendő utánpótlás-nevelő munkájának gyümölcsét, s remélhetőleg olyan magasságokba emeli újra a büki asztaliteniszt, amely a közel 70 éves történetének is kiemelkedő eredménye lehet.

 

Ezúton is köszönjük fő támogatóinknak, a Magyar Asztalitenisz Szövetségnek, a Büki Önkormányzatnak, a Büki Gyógy-és Élményfürdőnek, valamint a Büki Művelődési és Sport Központnak jelentős segítségét, anyagi és erkölcsi támogatását, nélkülük ez a verseny ezen a színvonalon nem jöhetett volna létre.

 

Reméljük, versenyünket sokan megtekintik a két nap folyamán és a verseny után sok szép hazai sikerről, eredményről is hírt tudunk majd adni.

 

http://www.buk.hu/hu/hirek/sport-2/seo-url-89-1935.html


« Vissza az előző oldalra!
Büki Testedzők Köre - Magyar