Elérhetőségek

Büki Testedzők Köre

9737 Bük,
Eötvös utca 7
Telefon: 36303778254
E-mail küldése

2019. november 24., 15:56Csapaként, jó játékkal győztük le a Mosonmagyaróvárt!

Fontos rangadót nyert meg, kiváló kézilabdával csapatunk az NBII Észak-Nyugati csoportjában, s ezzel újra a tabella élén állnak a lányok!

NBII Felnőtt, Észak-Nyugat, 9. forduló:

Büki TK – Mosonmagyaróvár U22   36 : 30  (18:16)

Bük, 200 néző

Büki TK: Büki Angyalka – Szuhogyi Laura 4, Szabó Noémi 3, Guttyán Adrienn 7/1, Szabó Réka 1, Cseledi Maja 4, Baranyai Enikő 2. Cserék: Szalai Nikoletta (kapus) – Gősi Luca 2, Schuszter Nikolett 1, Szabó Dóra 12/3, Kelemen Annabella, Marton Dóra, Megyeri Hajnalka, Tóth Bettina. Vezetőedző: Bölöni Roland

 

Bátortalanul kezdtük a mérkőzést, gyors indításokból a vendégcsapat szerzett gólokat (2:6). Javultunk támadásban is, kevesebb lett az eladott labda és 8:10 után zsinórban szerzett hat góllal átvettük a vezetést (14:10). Jó tempó és gyors játék jellemezte a találkozót, ahol a félidő végéig még faragott a hátrányból a vendégcsapat, így alakult ki a kétgólos különbség (18:16). A szünet után sem lankadt a figyelem és remekül együtt mozgott a csapat mind támadásban, mind pedig védekezésben. Tudtuk növelni az előnyünk, s a remek védekezéssel sikerült elbizonytalanítani a vendégeket támadásban. A szurkolók is ráéreztek a mérkőzés ritmusára, így csodás hangulat lett a végjátékra. A mérkőzés összképét tekintve meggyőző teljesítménnyel megérdemelt győzelmet arattunk.

 

Bölöni Roland: - Az elmúlt heti fiaskó után a legfontosabb része a felkészülésünknek az volt, hogy a lányok elhiggyék, tudnak nyerni, helyre álljon az önbizalmuk. Taktikailag azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam, úgy gondolom, hogy jól felkészültünk az ellenfelünkre. A győzelem kulcsa a CSAPATBAN rejlett, mindenki hozzátette a magáét. Egy edzőnek nincs annál örömtelibb pillanat, mikor a játékosai a mérkőzés lefújása után egymás nyakába ugrálva ünnepelték a sikert. Büszke vagyok rájuk, öröm volt velük lenni!

 

 

fotó: Büki László


« Vissza az előző oldalra!
Büki Testedzők Köre - Magyar