Elérhetőségek

Büki Testedzők Köre

9737 Bük,
Eötvös utca 7
Telefon: 36303778254
E-mail küldése

2019. március 23., 18:05Gólfieszta Bükön - 40 gólt dobva gálázott a Büki TK női kézicsapata

Az előjelek kedvezőek voltak, hiszen legutóbbi mérkőzésén - Egerszegi KK - 18 góllal nyert a tabellán negyedik Büki TK csapata, ráadásul a mosonszolnokiakat idegen is magabiztosan verte meg tavaly (35-30).

A büki közönség szokásosan a dob-duda kombóval hangolt és buzdította kitartóan a csapatot, aki a mérkőzés első harmadában nem igazán találta még a ritmust. A 12. percig felváltva estek a gólok (4:4), innét azonban "ültek" a támadások, és perceken belül jelentős különbség lett a két csapat közt (9:4). Rengeteg gyors indításból szereztek könnyű gólokat a hazaiak, így a félidő hajrájára tízgólosra nőtt a különbség (28. perc, 18:8), ám a pihenőig még ezt is megfejelték két góllal a bükiek (20:8).

A második félidő úgy indult, ahogy az első befejeződött: gyors indításgólokkal nyolc perc alatt egy 9:2-es etapot nyomtak a büki lányok (29:10), a 14. percre pedig meglett a "köztehúsz" (32:12). Nagyszerű és határozott volt a védekezés, a kapusteljesítmény, támadásokban pedig Guttyán Adriennék igencsak hatékonyan vették be a vendégkaput (még úgy is, hogy ziccerek maradtak ki három egymást követő támadásban is).

A mérkőzésnek különösebb tétje nem maradt a második félidőre, leginkább talán csak annyi, elérik-e a 40 gólt a hazaiak, és 20 alatt maradnak-e. Nos, a 20:8-as első félidő után egy 20:9-est toltak a másodikban, így az idény legnagyobb különbségű győzelmét aratva hozták a kötelezőt.

Március 31-én megyei rangadó vár a lányokra, 15 órakor a Sárvári Kinizsi SE vendégei lesznek.

Bölöni Roland vezetőedző: Sikerült mindent kitenni a pályára, amit gyakoroltunk az elmúlt időszakban. Egyre jobban működik a védekezésünk, ez már az előző bajnokin is megmutatkozott. Nagyarányú győzelmünket az alapozta meg, hogy rengeteg könnyű gólt tudtunk lőni, sok lerohanásgólt, indításgólt. Büszke vagyok a csapatra, mert mindent betartottak, amit szerettem volna, főleg a védekezésben, ami nagyon feszes volt! NBII Felnőtt, Észak-Nyugat
Büki TK - Mosonszolnok 40 : 18 (20:8)

Büki TK: - Márkus Dalma, Guttyán Adrienn 13, Pukler Glória 10, Szabó Réka 2, Szabó Noémi 2, Baranyai Enikő 2, Cseledi Maja 4. Cserék: Szalai Nikolett (kapus), Marton Dóra 1, Szabó Dóra 5, Megyeri Hajnalka , Kelemen Annabella 1, Zakariás Brigitta, Bősze Dóra.

 

 http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/16810/golfieszta_bukon-40_golt_dobva_galazott_a_buki_tk_noi_kezicsapat/


« Vissza az előző oldalra!
Büki Testedzők Köre - Magyar