Elérhetőségek

Büki Testedzők Köre

9737 Bük,
Eötvös utca 7
Telefon: 36303778254
E-mail küldése

2020. február 19., 14:10Megküzdöttünk a két pontért a Celldömölk ellen

A Büki TK NBII-es női kézilabda csapata küzdelmes mérkőzésen, a negyven percig jól játszó Celldömölk ellen begyűjtötte a két bajnoki pontot!

Igazi rangadóra volt kilátás a tabellán elfoglalt helyezések alapján, ahol a vendégek góljával indult a találkozó. Az első félidő nagy részében felváltva estek a gólok, a középső szakaszban a támadásban kevesebbet hibázó Celldömölk viszont három góllal meglépett (8:11). A hazaiak, folyamatosan javuló védekezés mellett azonban, hamar megfordították egy 4:0-ával az állást, ám a szünetre mégsem tudtak előnyt kicsikarni (13:13). A Bük rákapcsolt a folytatásban, s ahogy haladt az idő előre, úgy nőtt a különbség a két csapat között (23:17). Ekkor a hazaiak már egyértelműen uralták a mérkőzést, amelynek a kulcsa a jó visszarendeződés volt, hiszen összesen két indítás gólt tudott szerezni a vendégcsapat. A hátralévő időben fontos kérdés már nem maradt, megérdemelten tartotta otthon a két pontot a listavezető.

 

NBII Felnőtt, Észak-Nyugat, 13. forduló:

Büki TK – Celldömölki VSE 30 : 25 (13:13)

Büki TK: Büki Angyalka – Szuhogyi Laura 2, Megyeri Hajnalka 1, Szabó Réka 3/1, Szabó Dóra 13/3, Baranyai Enikő 4, Schuszter Nikolett. Cserék: Szalai Nikoletta (kapus) – Gősi Luca 3, Szabó Noémi 4, Devecseri Dalma, Kelemen Annabella , Marton Dóra, Tóth Bettina. Vezetőedző: Bölöni Roland

Bölöni Roland: - Ez nehéz szülés volt, de hibátlanok tudtunk maradni a megyei rangadón.


« Vissza az előző oldalra!
Büki Testedzők Köre - Magyar