Elérhetőségek

Büki Testedzők Köre

9737 Bük,
Eötvös utca 7
Telefon: 36303778254
E-mail küldése

2019. november 16., 18:17Mosonszolnokon veszett el a veretlenség!

A Női Kézilabda NBII Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában a Büki TK női csapata hatalmas meglepetésre 26:18 arányban kikapott Mosonszolnokon.

Esélyeshez méltóan kezdtük a találkozót, hiszen vezettünk nyolc perc elteltével 4:2-re. A hazaiak lelkesen kézilabdáztak és zsinórban szerzett három góljukkal átvették a vezetést (5:4). A félidő hátrlévő részében futottunk az eredmény után és a játékunkon is látszott, mintha ólomlábakon lépkednénk. A szünetet követően tíz perc elteltével sikerült utolérni a Mosonszolnokot, ám a vezetést nem tudtuk átvenni, mert a lövéseink vagy célt tévesztettek vagy elakadtak a hazai kapusban. A szerencse sem állt mellénk így szomorúan konstatálhattuk, hogy elveszítjük a veretlenségünket, amit tudtuk, hogy egyszer biztos el fog jönni, de abban biztos senki nem gondolkodott, hogy ez pont ma este lesz.  

 

Vady Mosonszolnok - Büki TK 26 : 18 (13:11)

Mosonszolnok, 100 néző, Vezette: Babity, Kaposi

 

Büki TK: Büki Angyalka – Szuhogyi Laura 4, Szabó Noémi 1, Guttyán Adrienn 4, Szabó Réka , Cseledi Maja 1, Baranyai Enikő 1. Cserék: Szalai Nikoletta (kapus) – Gősi Luca , Schuszter Nikolett , Szabó Dóra 7/3, Kelemen Annabella , Marton Dóra, Mersits Szonja, Megyeri Hajnalka, Tóth Bettina. Vezetőedző: Bölöni Roland

 

Kiállítások: 10 perc., ill., 4 perc

Hétméteresek: 8/8 ill., 5/2.


« Vissza az előző oldalra!
Büki Testedzők Köre - Magyar