Elérhetőségek

Büki Testedzők Köre

9737 Bük,
Eötvös utca 7
Telefon: 36303778254
E-mail küldése

2016. augusztus 11., 16:48SZKENDÓ KUPA 2016

A BÜKIEK NYERTÉK A SZKENDÓ KUPÁT

SÖPTE SE – BÜKI TK 0 – 4 /0 – 1/

A BÜKIEK NYERTÉK A SZKENDÓ KUPÁT

SÖPTE SE – BÜKI TK        0 – 4   /0 – 1/

Szerdán /2016. augusztus 10-én/ este játszották le a Büki TK által szervezett, első SZKENDÓ KUPA felnőtt felkészülési labdarúgó torna döntő mérkőzését a söptei pályán.

Söpte SE csapata: Krepfl Péter, Légler Szabolcs, Nyul János, Tóth Péter, Légler Bálint, Kovács Szabolcs, Udvardi László, Porpály Marcell, Varga András, Szakács Norbert, Tóth Marcell
Cserék: Varga Nándor, Tóth Dominik, Erdély Soma

Büki TK csapata az első félidőben: Neczpál Nándor, Molnár Erik, Schimmer Zoltán, Németh Tibor, Somlai Roland, Wágner Dávid, Taródi Dávid, Sásdi Péter, Kovács Zoltán, Sárközi Tamás, Czirók Dávid
Büki TK csapata a második félidőben: Szentgyörgyvári Tibor, Tóth Bence, Kovács Zoltán, Schimmer Zoltán, Puskás Mirkó, Haraszti Patrik, Wágner Dávid, Tóth Benjamin, Rudolf Dávid,
Baranyai Krisztián, Czirók Dávid

Góllövők: Taródi Dávid /32/, Puskás Mirkó /51/, Baranyai Krisztián /63/, Czirók Dávid /75/

Annak ellenére, hogy egész nap esett az eső, remekül előkészített, jó talajú pályára futhattak ki a csapatok a bemelegítéskor. Sőt az idő meg is kegyelmezett a játékosoknak, egy csöppet a nap is kikandikált a felhők közül.
Némi erőfelmérés után a vendég bükiek vették át a játék irányítását, de a hazaiak jól tartották magukat. A 32. percben jó összjáték után a büki középpályás, Taródi szánta el magát egy távoli lapos lövésre középen, a kaputól mintegy 20 méterre. Az erősen elrúgott labda a vizes füvön felgyorsulva védhetetlenül vágódott a kapu bal alsó sarkába. /0-1/
Az utolsó szűk negyedórában a vendégek további 3-4 nagy gólhelyzetet puskáztak el, amire a söpteik egyel válaszoltak.
A második félidő elején mindkét csapat cserélt, a bükiek a sok játékosuk révén szinte egy új „csikócsapattal” folytathatták a mérkőzést. A fiatalok további lendületet hoztak a játékba, sokat és gyorsan futottak és szellemesen játszottak. Ennek eredményeként egy baloldali beadás után Puskás Mirkó nagy erővel, mintegy 6-7 méterről vágta az ellenfél kapujába a labdát. /0-2/ Továbbra is támadásban maradt a büki gárda és a 63. percben a büntetőterületre betörő Baranyai Krisztiánt buktatta az egyik védő. A játékvezető a 11-es pontra mutatott, így a sértett támadó végezhette el a büntetőrúgást, amelyet be is lőtt.
/0-3/. A sok vendég támadás közepette a hazaiak kis csatárának, Tóth Marcellnek is akadt egy nagy lehetősége. Egyedül vezethette a labdát a vendégek kapusára, de a jól kifutó Szentgyörgyvári vetődve remekül hárított. Ezt követően a 75. percben a bükiek egyik csatára, Czirók Dávid újabb gólt ért el, kihasználva a söpteiek újabb védelmi megingását. /0-4/ A hátralévő játékrészben is támadott a vendégcsapat, de már újabb gól nem született.
A mérkőzés után a kupa szponzorai, a Szkendó Kft. ügyvezetői Pócza Balázs és Takács Sándor urak és a Büki TK elnök asszonya, Galamb Orsolya adták át az ezüst érmeket a Söpte SE csapatának, majd a győzteseknek járó kupát vehette át a büki csapatkapitány, Molnár Erik és az arany érmeket a Büki Tk játékosai.

Imrő János edző értékelése: Először is köszönöm a Szkendó Kft-nek, hogy névadó szponzorként támogatták rendezvényünket. Evvel is segítették a résztvevő csapatok felkészülését a bajnokságra. Külön örömömre szolgál, hogy az első kupát az általam irányított Büki TK labdarúgó csapata nyerte.
Köszönöm továbbá a Büki Sportcentrumnak és a Söpte SE-nek, hogy biztosították számunkra sportlétesítményeiket.
A mérkőzésről annyit, tudom, hogy a mai napon a söpteiek nem a legjobb összeállításukban álltak ki ellenünk a mérkőzésre. Nyilván sokkal jobban meg kellett volna dolgoznia fiaimnak egy jóval erősebb csapat ellen, de így is meg kell dicsérjem játékosaimat, mert nagyon komolyan álltak a mérkőzéshez. Felkészülésünket remekül szolgálta ez a mai mérkőzés is. Gólokat rúgtunk, rengeteg helyzetet kialakítottunk, ami tovább növelheti labdarúgóink önbizalmát és segítheti összjátékunk összecsiszolását. Erőnket és felkészültségünket az is megmutatja, hogy egy hétköznap, idegenben megrendezett meccsen is 18 játékossal veszünk részt és nagyon ügyes fiatal játékosokkal rendelkezünk, akik meccsről-meccsre egyre érettebb játékot fognak nyújtani.
Gratulálok a söpteieknek is és sok sikert kívánok nekik a hamarosan induló bajnokságban!

 

--- I. J. ---


 


« Vissza az előző oldalra!
Büki Testedzők Köre - Magyar